Oomen Zaltbommel 4.jpg

Zonnepanelen

Heb je de keuze gemaakt voor zonnepanelen? Goed bezig! 

Bij zonnepanelen komt nogal wat kijken. Je doet een flinke investering in je huis. En die investering komt uit je portemonnee. Dan ga je niet over één nacht ijs. Dat begrijpen we bij Miosole maar al te goed. Wij zijn niet zomaar een bedrijf in zonnepanelen; wij zijn experts in advies en installatie, voor particulieren én bedrijven.

Maximaal rendement

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Geen loze beloftes, maar échte waarde. We werken samen met jou om het maximale uit je investering te halen. Denk hierbij aan een topkwaliteit installatie en advies op maat. Zo profiteer jij straks optimaal van jouw zonnepanelen.

Goed voor portemonnee en planeet

Investeren in zonnepanelen van Miosole betekent investeren in een groene toekomst. Je doet iets gunstigs voor je portemonnee en je gunt de planeet het allermooiste. Dat voelt toch fantastisch? Samen maken we van jouw huis een duurzame krachtpatser.

Soorten zonnepanelen

  • Polykristallijn
  • Monokristallijn
  • Full black
  • Glas-glas
  • Monokristallijn PERC

Kom gerust langs in onze showroom!

Wat er allemaal mogelijk is op zonnepanelen-gebied, dat wil je gewoon met eigen ogen zien! Bij ons kun je diverse soorten zonnepanelen op je gemak bekijken, met een lekkere kop koffie in de hand. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je door alle opties en mogelijkheden te loodsen.

Onze showroom? Dat is het terrein waar jij je groene en slimme keuzes maakt. Van maandag tot en met vrijdag, op afspraak. We zorgen ervoor dat we alle tijd voor je hebben. Geen gehaast, geen stress. Integendeel. We maken tijd voor je vrij om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Dus, waar wacht je op? Pak de telefoon, maak een afspraak en stap binnen in de wereld van zonne-energie. Miosole staat voor je klaar, koffie en al.