d100a368997639adab5cf12e40c23a29.jpg

Diensten

Zonnepanelen plaatsen

Miosole levert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Wij monteren op hellende-en platte daken de onderconstructie van aluminium, staal of kunststof. Vervolgens monteren wij de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Uiteraard leggen wij de bedrading voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast en verzorgen de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast. Kort gezegd van A tot en met Z.

Financiering

Wilt u graag zonnepanelen, maar zonder direct een grote investering te doen? Dan is een groene lening de oplossing. Bij een groene lening leent u tegen een zeer aantrekkelijk rentetarief waardoor een goed rendement te behalen is. Miosole kan dit traject voor u verzorgen waardoor u toch zonnepanelen kunt laten plaatsen en daar direct rendement van kunt ondervinden.

Onderhoud en reparatie

Miosole is ook voor u het adres voor onderhoud en/of reparatie van uw huidige zonnesysteem. Ook voor aanpassingen aan uw systeem kunt u bij ons terecht

Reinigen

Miosole reinigt uw verontreinigde zonnepanelen. Verontreinigde zonnepanelen leveren minder rendement, ervaring en testen hebben dit bewezen. De opbrengst van uw zonnepanelen kan afnemen met zo’n 5 tot 20%, afhankelijk van de vervuiling. Het is dus belangrijk om uw zonnepanelen schoon te houden, vergelijk het maar met het wassen van uw ramen. Door uw zonnepanelen te reinigen voorkomt u dat deze sterk verontreinigd raken waardoor de zonnecellen minder straling van de zon ontvangen.