Thuisaccu's

Jouw huis kan bruisen van energie - dag en nacht. Allemaal dankzij de kracht van de zon. Met onze geavanceerde accu's voor zonnepanelen maak je deze droom werkelijkheid. Dit is jouw kans om onafhankelijk(er) te worden van energieleveranciers. Jouw kans om voorop te lopen in de energierevolutie.

 

Thuisaccu: je eigen energiecentrale

De thuisaccu’s van Miosole worden aangedreven door de nieuwste Lithium-Ion-technologie. Ze slaan zonne-energie op wanneer dit in alle overvloed aanwezig is, en geven deze energie aan jou wanneer jij het nodig hebt. Beschouw onze thuisaccu's als jouw persoonlijke energieleveranciers: alsof je je eigen energiecentrale hebt. Dichtbij. Op je eigen perceel. 

Een slimme investering

Natuurlijk heeft kwaliteit een prijskaartje. Maar denk eens aan de besparingen die je realiseert op je energierekening. Met een levensduur van 12 tot 25 jaar is een thuisaccu een slimme investering die zichzelf terugverdient. In een wereld waar energieprijzen de pan uitrijzen, is dit jouw kans om weer grip te hebben op je portemonnee.

 

SE batterij.jpg
4cf4493413d5bbe785a01de21ad7b3f8f57ab8df.jpg

Voordelen

  • Onafhankelijkheid van energieleveranciers en het grillige energienet
  • Lagere energierekening en dus minder afhankelijk van stijgende energieprijzen
  • Duurzame energieopslag en bijdragen aan een groenere planeet
  • Betrouwbare noodstroomvoorziening: altijd stroom, ook als deze onverhoopt uitvalt

Toekomstbestendig

De overheid morrelt aan de salderingsregeling voor zonnepanelen. Daarom wordt een thuisaccu steeds interessanter. Met een thuisaccu maak je jouw eigen keuze voor jouw energie. Wacht niet langer op de energietransitie, maar word zelf er onderdeel van! Kies voor een thuisaccu, duurzaamheid en een energieonafhankelijk bestaan.