pexels-gustavo-fring-4254168.jpg

Nieuw businessclub lid: Miosole Zonnepanelen

Ook Miosole Zonnepanelen uit Zaltbommel mogen we verwelkomen als nieuw businessclub lid. Binnenkort zal een mooi groot reclamedoek van Miosole geplaatst worden tegenover de tribune waardoor ook deze sponsor goed zichtbaar zal zijn.

Onderstaand een introductie van Miosole als bedrijf.

Miosole Zonnepanelen, energie uit betrouwbare bron! 

Miosole is een groeiend familiebedrijf met al meer dan 10 jaar ervaring in de installatie van zonnepanelen. Wij zijn trots op ons werk en de klanten die wij graag compleet ontzorgen. Van advies, inspectie en inmeten op het dak, installa­tie van panelen en omvormer tot en met de aanleg van de bekabeling en hulp bij een handige app om de energieproductie te volgen. Wij werken vanuit Zaltbommel, waar ons bedrijf gevestigd is. Dit gebied kennen wij goed en het belangrijkste: wij zijn altijd op korte rijafstand.

De juiste keuze verdient u snel terug.

Bij het kiezen en laten plaatsen van zonnepanelen komt er veel kijken. U wilt de juiste keuzes maken en een zorgvuldige installatie. Het gaat tenslotte om uw huis. En om uw portemonnee. Bij Miosole begrijpen wij dat. Wij zijn gespecialiseerd in advies en installatie voor consumenten. Daarbij kiezen wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Samen kijken wij hoe u maximaal rendement behaalt als u op duurzame wijze uw eigen stroom produceert.

Wist u dat u al binnen 5 a 6 jaar uw installatie terugverdiend heeft?

Kom langs in onze showroom.

Onder het genot van een kopje koffie kunt u in alle rust de verschillende typen zonnepanelen, omvormers en montagematerialen bekijken en u laten uitleggen wat de verschillen betekenen voor uw huis, energieopbrengst en terugverdientijd.

 

Meer weten? www.miosole.nl

Van Voordenpark 6b, 5301 KP Zaltbommel

0418 – 700 544 / info@miosole.nl