Luchtwarmtepomp

Energiebesparend, geschikt voor iedereen!

Volop aangename warmte in huis tijdens de winter en heerlijk koel in de zomer. Met altijd lekker veel warm water uit de kraan zonder dat dit extra energie kost. De krachtige aroTHERM warmtepomp is uw energiezuinige, comfortabele allemansvriend. De compacte warmtepomp is gemakkelijk te plaatsen in uw bestaande woning of nieuwbouwhuis.

Energiebesparing met warmte uit de lucht

De aroTHERM warmtepomp neemt gratis beschikbare energie op uit de buitenlucht. Hiervoor gebruikt de warmtepomp een koelmiddel. Omdat deze koelvloeistof altijd kouder is dan de omgeving, trekt de aroTHERM automatisch warmte aan. De warmtepomp laat de opgewarmde koelvloeistof vervolgens verdampen. Deze damp wordt in een compressor samengedrukt. Hierdoor stijgt de temperatuur. De hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit dat de warmte in uw woning afgeeft. Daarna wordt de druk verlaagd en koelt de stoom af totdat hij weer vloeibaar is. Hierdoor kan het koelmiddel opnieuw warmte uit de omgeving opnemen en is de cirkel rond. Met de aroTHERM haalt u kortom een uiterst betrouwbaar warmtepompsysteem in huis.

Volop genieten zonder zorgen

Voor maximaal warmwatercomfort werkt de hybride aroTHERM warmtepomp samen met uw hr-ketel. De intelligente temperatuurregeling kiest vervolgens de meest efficiënte en energiezuinigste warmtebron. Met de aroTHERM all electric profiteert u van de 200 of 300 liter boiler en de krachtige elektrische naverwarmer. Tel daarbij de speciale warmtewisselaar en de lage CO2-uitstoot op en u heeft met de aroTHERM all electric hét duurzame antwoord op het kille Nederlandse klimaat. Heerlijk behaaglijk!

Advies op maat en de beste service

Om precies te weten wat het beste bij uw situatie past, kunt een beroep doen op uw Gekwalificeerd Innovatiepartner. Als deskundig installateur denkt hij met u mee. Hij geeft u advies op maat en biedt de beste service voor, tijdens en na de installatie.

Meer informatie over de aroTHERM warmtepomp? Vraag het de adviseurs van MIOSOLE.

Vaillant aroTHERM warmtepomp

  • Comfortabel: warm water, verwarming en koeling
  • Flexibel: voor elke situatie een oplossing
  • Effi ciënt: tot wel 35% besparing op uw energieverbruik
  • Milieuvriendelijk: vermindering CO2 -uitstoot
  • Duurzaam: natuurlijke energie uit de lucht.